We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

Badass forecast, nothing to fear

Maksimer arbeidskapasiteten med EVOLUTION-kolleksjonen, som er gjennomsyret av funksjonalitet og design ned til hver minste lille detalj.

Sol, regn, storm, snø og minusgrader. På kontoret, i bilen eller på byggeplassen. Moderne arbeidsklær må kunne stå imot ekstreme værforhold og passe til ulike miljøer.  Blåkläder lanserer en ny serie høyteknologiske arbeidsklær kalt "Evolution". Denne klesserien har hentet inspirasjon til materialer fra nettopp barske arbeidsforhold og er laget for å kunne tåle ordentlig "juling"!

Stay fearless, focused and protected

Kolleksjonen består av fire plagg. Bruk de hver for seg eller kombiner dem med hverandre lag på lag. Med den svært varme parkasen 4460 er kaldt vær ingen hindring. Den er utviklet for ekstremkulde med blant annet et mykt og varmt Thermore®-fôr, og er både vind- og vanntett og pustende. Skalljakken 4990 og isolasjonsjakken 4992 er designet for å brukes sammen, men fungerer selvsagt også fint hver for seg. Skalljakken beskytter mot regn og vind, og legger du til isolasjonsjakken, er du også beskyttet mot kulde - en perfekt match i kaldt vær. Fleecejakken 4998 er det perfekte mellomlaget og designet for å passe under skalljakken. Det avanserte materialet isolerer mot kulden samtidig som det leder kroppsvarmen og fuktigheten bort fra kroppen under arbeid i høyt tempo.