We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

MULTINORM LIGHTWEIGHT

Nå gjør vi på Blåkläder en storsatsning på arbeidsklær for tøffe og farlige arbeidsforhold. For å møte markedets behov satser vi på flere modeller, nye funksjoner og ekstremt slitesterkt materiale. Det siste i kolleksjonen er inherent flammebeskyttelse - multinorm lightweight. Inherent betyr at de flammehemmende egenskapene finnes naturlig i fibrenes molekylstruktur, noe som resulterer i myke og lette plagg. Rett kledd innenfra og ut - det er mottoet!
 
I vårt flammehemmende sortiment inngår også Multinorm Heavyweight. Kolleksjonene gir maksimal beskyttelse for yrkesarbeidere som sveisere, elektrikere, industriarbeidere og andre som utsettes for risiko med flammer, varme, lysbuer, kjemikalier i væskeform eller som jobber i andre tøffe miljøer. Alle plagg er sertifisert i henhold til europeiske standarder og har samme høye kvalitet som våre øvrige arbeidsklær.

 

Sjekk ut katalogen HER