By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy here.

Olsbergs MSE

POWERED BY BLÅKLÄDER

MED FART I BLODET

Talentene Robin Larsson og Kevin Eriksson lever og puster rallycross. Begge har vokst opp i depotet med fedrene sine, og motorsport har derfor alltid vært en del av hverdagen. Nå fører de familietradisjonen videre og investerer i en full sesong i World Rallycross Championship 2018. Målet er selvsagt seier! For å være i toppen av eliten i verden, er det nødvendig med et godt lag. Medarbeiderne i Olsberg MSEs team er der 100% for å sikre at bilen og alt rundt er i topp stand.

"Så snart jeg kjørte Ford Fiestaen, følte jeg at det var et steg i riktig retning. Det har vært mange sene kvelder i verkstedet de siste månedene, og alle involverte burde ha et stort klapp på skulderen fordi de gjorde det mulig, sier Kevin Eriksson.

"Jeg er så spent på å være tilbake i World Cup rallycross! Fiestaen føles helt utrolig, og når vi finner bilens "sweet spots", vil den fly. Vi er klare, stemmer Robin Larsson i.

I år er Robin og Kevin klar til å kjempe mot toppen, og målet er selvsagt en dag å gå opp på premiepallen som verdensmester. Blåkläder vil være med hele veien!

 

Robin Larsson #4

Alder: Født 1992.
Hjemsted: Svenljunga.
Interesser: Hockey, lagsport og omgås med venner.
Familie: Mamma, pappa samt søsken Linnea og Linus.
Meritter: EM-Gull 2014, SM-Sølv 2014. VM-åtte 2015 og EM-sølv i klassen touring car 2013. Robin har med sina framträdanden i VM bevist at han kan være med å slåss i verdenstoppen.

Følg Robins reise:
Hjemmeside: www.robinlarsson.com
Instagram: Robinlarsson4
Facebook: Larssonrx

Kevin Eriksson #96

Alder: Født 1996.
Hjemsted: Nynäshamn.
Interesser: Fotball, Premier League og Champions League.
Familie: Mamma, pappa og lillebror Oliver.
Meritter: Skandinavisk mester 2016, mester i RallyX on Ice 2016, Skandinavisk mester 2015. Kevin gjorde viral suksess etter den enestående omkjøringen i yttersvingen som tok han til seier i rallycross-VM i Tyskland 2016 og har vist at han er klar til å klatre opp på pallen.

Følg Kevins reise:
Hjemmeside: www.omse.se
Instagram: Erikssonkev
Facebook: Kevin Eriksson


FORD FIESTA ST

Bilene som kjøres er to Ford Fiesta ST Mk8 Supercar. Basert på erfaring som Olsbergs MSE har gjort gjennom vellykket motorsportsatsning verden over har bilene blitt bygd helt fra bunnen av og alle elementer har på noen måte blitt forbedret. Dette blir Fiesta STs første deltagelse i rallycross-VM.
 

KALENDER 2018

14-15 april: Barcelona, Spania
28-29 april: Montalegre, Portugal
12-13 mai: Mettet, Belgia
25-26 mai: Silverstone, England
9-10 juni: Hell, Norge
30 juni: 1 juli: Höljes, Sverige
4-5 aug: GP3R, Canada
1-2 sep: Lohéac, Frankrike
15-16 sep: Riga, Lettland
29-30 sep: Austin, USA
13-14 okt: Estering, Tyskland
24-25 nov: Kapstaden, Sydafrika

 


Olsbergs MSE