VÅR HISTORIE
VÅR HISTORIEDETTE ER VÅR HISTORIE. DETTE ER BLÅKLÄDER.
Fra vår beskjedne oppstart på landsbygda i Sverige på 50-tallet til skitne verksteder, gjørmete byggeplasser, røffe arbeidsmiljøer og sveisesprut over hele verden – nå finner du arbeidsklær av høy kvalitet fra Blåkläder overalt. Vi har kommet en lang vei, men vi er langt fra ferdige eller tilfredse.
Her er vår historie.
Nyt reisen.
Our story
This is what we believe in - this is what you get

MED LIDENSKAP FOR KVALITET

Vi utfordrer alltid oss selv for å forbedre oss. Alltid med en positiv innstilling.  Vi er nådeløse i vår jakt på høyest mulig kvalitet og de beste egenskapene. Vi tester, og vi tester igjen. Vi utvikler smarte, langvarige løsninger basert på en dyp forståelse for våre kunders behov.

Our story
VÅR HISTORIE
1959
1984
1992

Etablert med produksjon i Sverige
Med våre røtter plantet godt i hjertet av svensk tekstilindustri har Blåkläder en lang og stolt historie. Over 60 års erfaring i bransjen har gitt oss en dyp og genuin kjennskap til arbeidsklær.

Our story
VÅR HISTORIEEn av Europas ledende produsenter av arbeidsklær

VÅRT UNIVERS
Blåkläder har produsert og solgt arbeidsklær siden 1959, i begynnelsen i det svenske markedet. I dag er vi en av Europas største produsenter av arbeidsplagg til tungarbeid-bransjen. Vi produserer årlig ca. 4,5 millioner plagg ved våre fabrikker. Foruten det svenske markedet, er vi også representert i Norge, Finland, Danmark, Storbritannia, Irland, Frankrike, Belgia, Holland, Tyskland, Sveits, Italia, Estland, Polen, Spania, Island, Østerrike, Canada, USA og Japan.

Our story
VÅR PRODUKSJONVÅRE FABRIKKER

Blåkläder produserer sine plagg på fabrikker som er sterkt tilknyttet selskapet. Produksjon ble startet i Vietnam i 1992, mens produksjon på Sri Lanka og Myanmar startet i 2018.

Vår nære og langvarige relasjon til fabrikkene er et integrert aspekt i hele vår bevisste bærekraftproduksjon. Dette er et løfte vi har gitt for å garantere at våre plagg er produsert i henhold til de strengeste reguleringer relatert til samfunnsansvar, etikk og miljø. Vår produksjon etterlever ikke kunne nasjonale og internasjonale retningslinjer (FN og ILO), men også retningslinjer knyttet til kvalitet og bærekraft, som stadig kontrolleres og justeres.

Vårt mål er å forbedre den sosio-økonomiske situasjonen til menneskene vi samarbeider med, og de samfunnene de lever i. Våre relasjoner gir oss uvurderlig tilgang til kunnskap om forholdene ved produksjonsenhetene, hvilket gjør oss i stand til å etterleve våre garantier og løfter.

Vi gjør alt vi kan for å sikre at plaggene våre produseres under forhold som bidrar til en mer rettferdig fremtid for de ansatte. I tillegg sikrer vi at nødvendige prosesser og prosedyrer er på plass slik at vi kan garantere for ansattes sikkerhet og at lover knyttet til menneskerettigheter og miljø etterleves.

Our story
VÅRE IKONISKE PLAGGDet finnes bukser – og så finnes det ikoniske plagg. Her er våre.
1984
2008
2017

DEN SANNE BÆREBJELKEN (1530)
Uten den er vi ingenting. Denne tradisjonelle giganten er Blåkläders sanne bærebjelke, og den utvikler seg stadig. En heroisk klassiker med et tidløst design som bokstavelig talt varer livet ut.