DE PERFEKTE SEKKENE OG BAGGENE FOR HARDTARBEIDENDE FAGFOLK

Har du mye utstyr, men lite oppbevaringsplass? Som hardtarbeidende fagperson trenger du en bag som ikke bare er tøff, men også praktisk og tilpasser seg behovene dine. Her finner du Blåkläders utvalg av sekker og bagger som er designet for akkurat dine behov.

Våre sekker kommer i tre størrelser: 30, 50 og 70 liter – akkurat passe til de fleste arbeidssituasjoner, enten du pendler til en arbeidsplass eller reiser i jobben. Sekkene våre er laget i tarpaulin, som skitt og smuss ikke setter seg noe særlig på, og vannet preller rett av.

Rullelukkingen på sekkene våre gjør at du kan pakke litt ekstra, i tillegg gjør varselfargene i fôret det lett å finne det du ser etter, selv når lyset er dårlig.

Sekkene våre er også ekstremt lette, sånn at du ikke skal bære på ekstra vekt. De gode skulderstroppene gir perfekt støtte, og håndtakene lar deg løfte sekken slik du ønsker.

Ser du etter noe for en litt lengre reise, kan reisevesken vår med hjul eller trillebaggen vår være passende for deg. Reisevesken vår er laget i polyester og PVU, som gjør den slitesterk og lett. I tillegg har den teleskop-håndtak og hjul så den er enkel å ta med på eventyr. Med sine 110 liter er det plass til det aller meste. Den lille trillebaggen vår har off-road-hjul og teleskop-håndtak slik at den er like enkel å ha med på byggeplassen som den er å ta med på flyet.

Uansett hvor lang tur du skal på, finner du en oppbevaringsløsning til verktøyet og arbeidsklærne dine her.

0 varianter funnet

Ingen produkter funnet

Blåkläders hovedkontor

Postboks 188

1501 Moss

Åpningstider

Man-Fre 08:00-16:00

Besøksadresse

Solgaard Skog 110

1599 Moss

© 2024 Blåkläder AS/AB - forbeholdt alle rettigheter.