poster
BLI EN DEL AV BLÅKLÄDER-FAMILIEN

VIL DU VÆRE EN DEL AV NOE RÅTT?

Kom og jobb hos oss! Blåkläder er et selskap som med sin lokale touch har kommet langt på vei i sin ambisjon om å ta over arbeidstøy-verdenen. Vi er et internasjonalt konsern med omtrent 350 familiemedlemmer i 16 ulike land – som alle setter mangfold, bedriftskultur, bærekraft og kvalitet høyest i alt vi gjør.

I løpet av de siste ti årene har vi tredoblet vår omsetning, og det er ingen tegn til at utviklingen stopper der. I Svenljunga, rett utenfor Borås, skjer alt utviklingsarbeidet vårt, fra produktutvikling, logistikk, lagerføring og markedsføring. Store deler av vårt sortiment produseres for tiden ved våre egne fabrikker i Asia. Dette er vi stolte av, fordi dette gir oss maksimalt innsyn og mulighet til å kontrollere hele vår verdikjede.

Blåkläder er et gründertenkende selskap med en familiefølelse. Her har du alle muligheter til å komme så langt som du ønsker så lenge du har viljen, evnen og utholdenheten.

Velkommen til oss i Blåkläder, her blir du en del av noe helt rått!


MER ENN BARE EN JOBB

Vi i Blåkläder er fullstendig overbeviste om at alt henger sammen med alt. Hvis livet funker, følger også et fruktbart og inspirerende arbeidsliv etter. Derfor investerer vi i våre ansattes trivsel og gir dem betingelser som gjør at de kan passe godt på seg selv.

Blåkläder er mer enn bare en jobb – det er noe mye bedre. Her tar vi vare på både oss selv og ikke minst hverandre.


VI ER ALLTID PÅ UTKIKK ETTER NYE PERSONLIGHETER!

Finner du ikke en ledig stilling som passer for deg, eller har vi ingen ledige stillinger akkurat nå? Send oss en uoppfordret søknad uansett, så vi finner deg igjen når vi har en ledig stilling som passer for deg!

Blåkläders hovedkontor

Postboks 188

1501 Moss

Åpningstider

Man-Fre 08:00-16:00

Besøksadresse

Solgaard Skog 110

1599 Moss

© 2024 Blåkläder AS/AB - forbeholdt alle rettigheter.