Sveise- og varmebeskyttelseshansker – beskytt hendene mot varme og gnister

Blåkläder er kjent for høy kvalitet på arbeidsklær og personlig verneutstyr, og vi er glade for å kunne tilby et utvalg av sikre og komfortable sveise- og varmebeskyttelseshansker som beskytter hendene dine mot høye temperaturer og gnister.

Våre sveise- og varmebeskyttelseshansker er utviklet for å oppfylle spesifikke behov hos ulike yrkesgrupper som utfører arbeid der hendene utsettes for høye temperaturer, og for å gi optimal beskyttelse og komfort.

I sortimentet finner du en sveisehanske og en varmebeskyttelseshanske som passer til ulike formål. Sveisehansken i høykvalitets geiteskinn er utformet for å gi god beskyttelse og bevegelsesfrihet under sveising. Hansken har forsterket tommel og er sertifisert i henhold til EN 12477 for å sikre at den oppfyller de høyeste sikkerhetskravene.

Varmebeskyttelseshansken er laget av aramidfiber og er designet for å gi optimal beskyttelse og komfort ved arbeid i høye temperaturer. Hansken har lang krage som beskytter underarmen og er sertifisert i henhold til EN 407 for å sikre best mulig beskyttelse mot varme og flammer.

Enten du jobber med sveising, smiing, i glassindustrien eller andre bransjer der du håndterer høye temperaturer, kan du alltid stole på at Blåkläders sveise- og varmebeskyttelseshansker beskytter hendene dine og er behagelige å ha på.

2 varianter funnet

Sveisehanske

28391460

Sveisehanske

161.25

Inkl. MVA

  • Hvit/
mørkegrå

Sammenlign

Varmebeskyttelseshanske

28401461

Varmebeskyttelseshanske

123.75

Inkl. MVA

  • Brun/
mørk grå

Sammenlign

Blåkläders hovedkontor

Postboks 188

1501 Moss

Åpningstider

Man-Fre 08:00-16:00

Besøksadresse

Solgaard Skog 110

1599 Moss

© 2024 Blåkläder AS/AB - forbeholdt alle rettigheter.