Kuttbeskyttende hansker

Blåkläder er en ledende leverandør av arbeidsklær og personlig verneutstyr. Vi er stolte over vårt sortiment av kuttbestandige hansker av høy kvalitet og komfort som beskytter hendene dine under alle forhold. Våre kuttbestandige hansker er laget av de beste materialer for å gi eksepsjonell beskyttelse, komfort og kvalitet.

I vårt utvalg av kuttbestandige hansker finner du produkter til ulike formål og risikonivåer. Vi tilbyr kuttbestandige hansker med kuttbeskyttelsesnivå fra nivå 1 til 5, som dekker behovene innenfor ulike yrkeskategorier og arbeidsoppgaver. I tillegg har hanskene grepsvennlige overflater og en smidig passform, slik at du kan utføre arbeidsoppgavene dine uten at det går ut over komfort og passform.

Blåkläders kuttbestandige hansker er laget av slitesterke materialer som polyetylen, glassfiber, spandex og nitril for å gi optimal beskyttelse og lang levetid. I tillegg har vi hansker med gode pusteegenskaper og fukttransporterende materialer som holder hendene dine gode og tørre hele dagen.

Enten du jobber innenfor bygg og anlegg, industri, hage eller andre yrker der du er utsatt for kutt og sårskader, kan du stole på at Blåkläders hansker holder hendende dine trygge og komfortable. Se vårt sortiment av kuttbestandige hansker og finn den perfekte løsningen for dine behov i dag.

14 varianter funnet

Hanske kuttbeskyttende nivå B nitrilduppet

Sammenlign

Hanske kuttbeskyttende nivå D nitrilduppet

Sammenlign

Hanske kuttbeskyttelsesnivå B - PU-dyppet

Sammenlign

Hanske kuttbeskyttelsesnivå B PU-dyppet

Sammenlign

Hanske kuttbeskyttelsesnivå B - Nitrildyppet

Sammenlign

Hanske kuttbeskyttelsesnivå B - Nitrildyppet

Sammenlign

Hanske kuttbeskyttelsesnivå B - Nitrildyppet

Sammenlign

Kuttbeskyttende hanske B WP Nitrildyppet

Sammenlign

Hanske kuttbeskyttelsesnivå C - PU-dyppet

Sammenlign

Hanske kuttbeskyttelsesnivå C - Nitrildyppet

Sammenlign

Blåkläders hovedkontor

Postboks 188

1501 Moss

Åpningstider

Man-Fre 08:00-16:00

Besøksadresse

Solgaard Skog 110

1599 Moss

© 2024 Blåkläder AS/AB - forbeholdt alle rettigheter.