Marius Skålvoll

@snekkerpappaen på Instagram, er en mann med stor arbeidskapasitet og en ekte hjemmekjær familiemann. Han sitter sjeldent i ro og har alltid masse prosjekter på gang. Følg Snekkerpappaen på Instagram og få mengder av inspirasjon og tips til hvordan du kan pusse opp selv. I tillegg til oppussingen har han stadig kreative DIY-prosjekter med oppskrifter som alle kan mestre selv.  
 

LES MER HER

 

 

 

KARIN ELISE FOSSEN

@rallykarin på Instagram, er en livsglad og løsningsorientert jente som søker fart og spenning. Hun er oppvokst i et bilmiljø og dette er en stor del av hennes identitet. Hun har drevet med bilsport i snart 25 år og er et utpreget konkurransemenneske med ben i nesa.  

 

LES MER HER

 

 

 

VILLA FREDNES

@villafrednes på Instagram. Villa Frednes er privat eiendom eid av det kreative ekteparet Marius og Mona Stenseth Erlandsen. Villaen er i hovedsak et kunstnerhjem med atelier og bolig. Villaen er åpent for publikum ved arrangementer på utvalgte dager. Følg kontoen deres for masse inspirasjon, nydelige bilder og et eventyrlig univers.  
 

LES MER HER

 

 

 

Marte Hjortland Hundhammer

@martehjortland på Instagram er en sprudlende yrkessjåfør som har kjørt lastebil i 5 år. Hun trives ellers når hun trener eller går turer i fjellet – og beskriver seg selv som et positivt og imøtekommende arbeidsjern. Følg henne på Instagram og få et innblikk i hennes truck-hverdag!  

 

LES MER HER

 

 

 

KENNETH FRøLAND

@kenneth_froland på Instagram. Bli bedre kjent med vår mest energiske ambassadør, Kenneth Frøland. En hardtarbeidende rørlegger med egen bedrift og trofast kunde av Blåkläder i over 15 år. Kenneth er en svært aktiv mann som elsker å trene, være sosial med venner og tilbringe kvalitetstid med barna sine og hunden Nicco.  

 

LES MER HER

 

 

KIM DOMINGOS

@kimdomingos på Instagram, er lidenskapelig og målbevisst tømrer med eget firma som nylig har tatt mesterbrevet. Han ønsker å inspirere via sin lidenskap for faget, slik at andre kan få øynene opp for at håndverkeryrker både er kult og morsomt. Han mener håndverkere har ufortjent dårlig rykte, noe han tenker å gjøre noe med. Drømmen hans er å en gang bygge sin egen drømmebolig.  
 

LES MER HER