poster

VÆR MED PÅ Å FORME FREMTIDENS ARBEIDSKLÆR!

Har du det som trengs for å være en fremoverlent testpilot og vurdere fremtidens arbeidsklær sammen med kollegaer fra hele verden? Da gleder vi oss til å motta din søknad om å få en plass i vår gruppe av neste generasjons testpiloter!

KVINNELIGE PIONERER – DIN ROLLE SOM TESTPILOT!

I 2016 var året da Blåkläder første gang åpnet dørene for kvinnelige testpiloter med et svært viktig oppdrag: å revolusjonere vår kvinnekolleksjon. Responsen var ikke bare overveldende – den var mektig. Vi i Blåkläder ble veiledet av virkelige eksperter, nemlig de som bruker arbeidsklærne våre og jobber i dem hver eneste dag. Mye har skjedd siden den gang. Vårt produktutvalg for kvinner har vokst betraktelig, og inkluderer i dag det totale spekteret av Blåkläders kvalitetsrike arbeidsklær – mye takket være de uvurderlige bidragene og tilbakemeldingene fra testpilotene våre.

Nå er vi på utkikk etter neste generasjon testpiloter som er klare for å bli med på laget og forme fremtidens arbeidsklær. Nå er det på tide å kaste seg ut i et nytt eventyr og sikre at nettopp din stemme blir hørt.

HEI ANNELIE, VÅR ALLER FØRSTE TESTPILOT!

Du var en av de aller første kvinnene som søkte om å bli testpilot i 2016. Hva var dine erfaringer?

Jeg ble utrolig inspirert av dette tiltaket, og jeg synes fortsatt at dette er en glimrende måte å utvikle produkter på. Å jobbe tett med dem som faktisk bruker klærne er en smart strategi, og for meg var det å være en del av bransjeutviklingen veldig berikende.

Skulle du ønske at du hadde hatt mulighet til å være i kontakt med andre testpiloter eller kollegaer?

Den gangen var jeg eneste kvinne på arbeidsplassen min, og jeg savnet ofte å ha flere kvinnelige kollegaer å sparre med. Det at testpilotene i dag kan samarbeide og sparre med hverandre tror jeg definitivt kan skape mange positive synergieffekter.

HVA SKJER ETTER AT JEG HAR SENDT INN SØKNADEN?

Etter du har sendt inn din søknad, vil du motta en personlig invitasjon til å bli med i vår referansegruppe. Dette er ikke et vanlig forum – dette er en samlingsarena for de beste på sitt felt. Her møtes du og andre eksperter for sammen å forme fremtiden til arbeidsklær. Og ikke bare dét: Gruppa fungerer også som en digital plattform der alle testpilotene kan diskutere og dele sine erfaringer – rett og slett en møteplass for dyktige kvinnelige bransjekollegaer fra hele verden.

 

SJEKK UT DAMESORTIMENTET HER

Blåkläders hovedkontor

Postboks 188

1501 Moss

Åpningstider

Man-Fre 08:00-16:00

Besøksadresse

Solgaard Skog 110

1599 Moss

© 2024 Blåkläder AS/AB - forbeholdt alle rettigheter.