BLÅKLÄDERS VERNESKO-KOLLEKSJON

Når vi utvikler produktene våre, kommer kvalitet og ytelse alltid først. Dette tilfellet er intet unntak. Hver komponent er grundig utviklet og evaluert for å sikre at Blåkläders kolleksjon av vernesko lever opp til de samme høye kvalitetskravene som vår øvrige kolleksjon av arbeidstøy. Vil du oppleve ekte komfort og utvilsom kvalitet? Prøv verneskoene våre!

NÅ LANSERER VI STORM – DEN ULTIMATE ARBEIDSKAMERATEN FOR VINTEREN.
Et kraftverk av ytelse, slitestyrke og stil. Vernesko i skinn av høy kvalitet designet for våre nordiske værforhold med vanntett membran, Thinsulate-fôr og nitrilgummisåle som gir enestående grep på snø og is. Som alle verneskoene våre er de også tilgjengelige i damestørrelsene 35-39.

UTVALGTE HØST- OG VINTERFAVORITTER

Prøv dem hos din nærmeste forhandlerFINN BUTIKK
SJEKK UT HELE BLÅKLÄDERS VERNESKOKOLLEKSJON

ALLE VERNESKO FÅS I DAMESTØRRELSE

Vi i Blåkläder tok for lenge siden en klar beslutning om å bane vei for en likestilt bransje. I dag har vi ett av bransjens største utvalg av arbeidsklær for kvinner. Dette gjelder selvfølgelig også våre ergonomiske vernesko av høy kvalitet!

Blåkläders vernesko er utviklet for å gi deg en følelse av ekte komfort, alle modellene fås i damestørrelse, og med damelest i de mindre størrelsene.

 

 

Klar for å oppleve ekte komfort?La ekspertene hjelpe deg med å finne de rette verneskoene!

BEST I LEST

Lesten til en vernesko er som understellet på en bil. Uten stabilitet blir ikke reisen komfortabel. Derfor er lesten alfa og omega for god passform og balanse for skoen som helhet. Det å komme dit krever mange års erfaring og er et genuint håndverk.

Fagus er en av få virksomheter som innehar nettopp denne kunnskapen og erfaringen, og sammen med dem har vi utviklet våre egne lester.

This content cannot be shown due to your cookie settings. In order to access the content you need to update your settings and allow marketing cookies Her

Blåkläders hovedkontor

Postboks 188

1501 Moss

Åpningstider

Man-Fre 08:00-16:00

Besøksadresse

Solgaard Skog 110

1599 Moss

© 2024 Blåkläder AS/AB - forbeholdt alle rettigheter.