poster
DAMEKOLLEKSJON

KOMPLETT KVINNEKOLLEKSJON I ALLE YRKESKATEGORIER

På tross av at håndverkerfagene lenge har vært mannsdominerte, er det ingen tvil om at kvinner har krav på de samme mulighetene når det gjelder arbeidsklær. I Blåkläder er vi derfor stolte av at vi tilbyr komplette kvinnekolleksjoner for alle yrkeskategorier – inklusive arbeidsbukser for gravide!

Blåkläders motto «Kledd sikkert og tøft, fra ytterst til innerst» skiller ikke mellom kjønn, hvilket vi også har demonstrert med utviklingen av våre kvinnekolleksjoner de siste årene.

Siden Blåkläder begynte å rette et sterkt fokus på arbeidsklær for kvinner i 2016 har denne produktkategorien vokst med 200 plagg, primært med vekt på å utvide nye kolleksjoner som inkluderer flere yrkeskategorier.

I dag tilbyr vi komplette kolleksjoner tilpasset kvinner innen alle yrkeskategorier. Motivasjonen vår ligger i utfordringen om å utvikle produkter som gjør livet tryggere, enklere og mer komfortabelt for alle kvinner som daglig skal ut å gjøre jobben sin.

Helt fra start har alle plagg blitt utviklet og produsert med hjelp fra verdens ledende eksperter – nemlig kvinnene selv. Det er takket være de uvurderlige tilbakemeldingene fra dem at Blåkläder har fått en unik mulighet til å teste, justere, tilpasse og justere igjen – inntil det ferdige plagget fungerte optimalt.

SE ALLE PRODUKTERTIL DAMER
IKKE GÅ GLIPP AV VÅREANDRE KOLLEKSJONER!
PÅ JAKT ETTER BLÅKLÄDER-PRODUKTER?HER FINNER DU DIN NÆRMESTE FORHANDLER!
Telefonnummer:
+47 69 27 60 60
Faksnummer:
+47 69 27 60 90

Blåkläders hovedkontor

Box 188

1501 Moss

Opening hours

Mandag-fredag 08:00-16:00

Besøksadresse

Solgaard Skog 110

1599 Moss

© 2024 Blåkläder AS/AB - forbeholdt alle rettigheter.