poster

BLÅKLÄDER GOES STRETCH

For oss på Blåkläder handler det alltid om å utfordre det forutsigbare. Med over 60 års erfaring har vi en enorm kunnskap om arbeidsklær og hvordan vi skal fortsette å utvikle de. Nye materialer skapes kontinuerlig og vår oppgave er å bruke de på en smart måte slik at vi kan lage de beste klærne for våre sluttbrukere. Buksene i vår nye kolleksjon med fantastisk myk og bevegelig 4-veisstretch er et perfekt bevis på at vi lytter.

Med disse buksene av myk stretch, kommer du til å oppleve høy komfort og bevegelsesfrihet, i kombinasjon med CORDURA® som sikrer forbedret slitestyrke. Når du har prøvd disse buksene, kommer de garantert til å
bli en av dine favoritter!

STRETCH IT – MALER

STRETCH IT – SERVICE/INDUSTRI

FINN DINFORHANDLER

STRETCH THE WORLD

Bevegelighet, frihet, styrke og komfort. Dine muligheter er uendelige med en stretchbukse fra Blåkläder. I vårt buksesortiment med stretchpaneler eller hel-stretch, er kvalitet, funksjon og komfort i perfekt symbiose. Det spiller ingen rolle hva du jobber med, da etterspørselen etter stretchprodukter har vært så stor at vi har tatt frem stretchbukser for de aller fleste yrkeskategorier. Sjekk ut vårt brede sortiment og gjør som Blåkläder: GO STRETCH!

STRETCH IT!KOLLEKSJON I 4-VEISSTRETCH!
IKKE GÅ GLIPP AV VÅRE ANDRE KOLLEKSJONER

Blåkläders hovedkontor

Postboks 188

1501 Moss

Åpningstider

Man-Fre 08:00-16:00

Besøksadresse

Solgaard Skog 110

1599 Moss

© 2024 Blåkläder AS/AB - forbeholdt alle rettigheter.