guide for craftman trousers

Den perfekte Håndverksbuksa. Vanskelig å finne, enda vanskeligere å leve uten.

Vi har 3894 unike par håndverksbukser. Én av dem er garantert den rette for deg. Og for at du ikke skal måtte lete etter nåla i høystakken, har vi utviklet Blåkläder Matchmaker – så du enkelt kan bli spleiset med den rette.

SØMMENE SOM HOLDER ALT SAMMEN

Det er hardt arbeid å lage bukser – og å lage fantastiske bukser krever enda mer. I Blåkläder bruker vi årevis sammen med de tøffeste arbeidsfolka for å utvikle og perfeksjonere håndverksbuksene våre. Det er selvsagt ikke bare hardt arbeid – det handler også om lidenskap. Lidenskap for kvalitet. Holdbarhet. Entusiasmen over lommer og gleden som kommer av ekte funksjonalitet. Om sømmene som knyter alt sammen og får det til å holde for alltid.

SPEED-DATE NOEN AV FAVORITTBUKSENE VÅRE


1750 HÅNDVERKSBUKSE MED STRETCH

BUKSE SØKER PÅLITELIGE BEN

Som med alle gode forhold har vi lagt ned noen timer med kjærlighet der det virkelig merkes. Forsterket for å tåle det verste, og komfortabel når ting blir tøffe. Ubetinget kjærlighet hele veien.

• Fleksibel
• Funksjonell
• Praktisk

1998 HÅNDVERKSBUKSE I 4-VEISSTRETCH X1900

TROFAST BUKSE SER ETTER HÅNDVERKER

Å være sammen med en som er litt eldre, har sine fordeler. Du får den ferdig utprøvde kvaliteten, funksjonaliteten som er elsket av tusenvis, og et design som har forblitt nesten uendret gjennom et halvt århundre. Dette er buksa for en sann håndverker.

• Pålitelig
• Slitesterk
• Løstsittende passform

7198 HÅNDVERKSBUKSE I 4-VEISSTRETCH TIL DAME

KOMPROMISSLØS KOMFORT SØKER SELSKAP

Ingenting kan sammenlignes med følelsen man får i et trygt forhold. Disse buksene kommer til å være der for deg i tykt og tynt – også i de tunge løftene. Ingen jobb er for tøff for den typen her.

• Holdbar
• Pen å se på
• Funksjonell

ALTERNATIVENE STÅR I KØ …

DEN PERFEKTE HÅNDVERKSBUKSA ER VANSKELIG Å FINNE – ENDA VANSKELIGERE Å LEVE UTEN

Du vet det når du har funnet den rette. Den som får skrittene dine til å føles lettere. Fleksibel når du trenger plass, så mild at du alltid føler deg komfortabel med dem – og støttende og holdbar når det blir tøft. Ekte kvalitet blir fort til ekte kjærlighet – og den kan som kjent vare evig. Den perfekte matchen: Håndverksbukser fra Blåkläder.

RIKTIG STØRRELSE TIL DEN PERFEKTE BUKSA

Når du ser etter den ene er det ikke bare utseendet som teller, men det som er på innsiden. Beina dine, altså.

Med vår nyoppussede størrelsesguide kan vi garantere riktig passform. Ta tak i en av eks-favorittbuksene dine og mål dem, sammenlign målene med guiden vår, og vipps så har du en perfekt match med riktig størrelse.

Du kan selvfølgelig også stikke hodet innom en lokal Blåkläder-forhandler og finne den rette størrelsen der. Din perfekte match venter.

SE VÅRE NYESTE ROMANTISKE FILMER

Blåkläders hovedkontor

Postboks 188

1501 Moss

Åpningstider

Man-Fre 08:00-16:00

Besøksadresse

Solgaard Skog 110

1599 Moss

© 2024 Blåkläder AS/AB - forbeholdt alle rettigheter.