poster

ER DET IKKE RART AT VI
BLIR VANT TIL
TING SOM GÅR I STYKKER?

Hvordan har det seg at ting går i stykker så fort? Det er nesten som det er meningen at det skal være sånn. Men enda merkeligere er det at vi ser ut til å synes at det er greit. Som om kvalitet ikke lenger betyr noe.

TENK OM VI KAN VENNE OSS TIL
TING SOM HOLDER MÅL ISTEDENFOR?
DET SYNES VI!

DET BLE 67 NEI,
FØR BUKSEN FIKK ET JA.

Dette er arbeidsbukse 1459, en av våre mest populære bukser. Den er laget på et solid fundament av 67 kritiske nei, før vi lanserte den for 7 år siden. De 67 nei førte til like mange forbedringer før lanseringen, og er et klart bevis på hvordan vi jobber hos Blåkläder.

Hvert eneste «nei» fra oss kan bety ett «å, nei!» mindre for noen andre – og en bedre dag på jobben for håndverkeren som bruker arbeidsbukse 1459. Og det sier vi «JA» til. For på en arbeidsplass kan kvalitet utgjøre en stor forskjell.

ET STEG BAKOVER KAN VÆRE FØRSTE STEGET FREMOVER.

Vi på Blåkläder bestemte oss for å utvikle og lage vernesko som er like funksjonelle og slitesterke som arbeidsklærne våre. Sko som er like trygge for miljøet – de som jobber for å lage de, og for de som jobber i de. En bygningsarbeider tar i gjennomsnitt 80 millioner skritt i løpet av arbeidslivet, så vi designet nye, mer pålitelig vernesko – stabile nok til å være robuste partnere i mange år frem i tid. Det var bare ett problem. Uansett hvor hardt vi søkte, klarte vi ikke finne den rette fabrikken som gav oss full åpenhet og kvalitetskontroll for våre sko. Så i stedet for å gå på akkord med ting som er viktig for oss, tok vi et skritt tilbake. Vi tilegnet oss all kunnskap om å lage sko, og bygde til slutt vår egen skofabrikk. Så med et skritt tilbake, kan vi nå lage vernesko med full kontroll, og som er best mulig egnet for å ta 80 millioner skritt inn i fremtiden.

EKTE KVALITET STARTER
MED LIVSKVALITET.

Vår Blåkläder-familie, som finnes flere og flere steder rundt om på planeten, betyr alt for oss. Og de utgjør hele forskjellen. Vår største prioritet er at de har det bra. Takket være dem kan vi oppnå nesten alt, men uten dem – nesten ingenting. Kjernen i vårt planleggingsarbeid er å prioritere stabil produksjon som skaper trygge arbeidsplasser og sterke, langsiktige relasjoner til våre kunder, våre samarbeidspartnere og leverandører.

BÆREKRAFT ER IKKE BARE EN ENKELT TING. DET LIGGER I HVER ENKELT TING VI GJØR.

Å ta bærekraft på alvor innebærer mye arbeid, store utfordringer og tøffe beslutninger. For hvert ja finnes det tusen nei. Dette arbeidet tar vi oss av på vegne av kundene våre. Vi prøver, feiler og lærer. Vi tar de vanskelige valgene og de upopulære beslutningene. Vi sier nei – slik at du slipper.

Blåkläder er et familieeid selskap, som vi alltid har brydd oss om, på samme måte som vi bryr oss om alle som arbeider her – som en del av storfamilien: Med mye kjærlighet, store forventninger og den støtten som trengs for at vi skal oppnå vårt fulle potensial. Men mest av alt ønsker vi et sunt selskap, sterkt og fullt av selvtillit – og tøft nok til å si nei. Både i dag og i morgen.

I tre generasjoner har vi gått vår egen vei – og strukket oss langt for å integrere langsiktig ansvarlighet og holdbarhet i hvert enkelt ledd i verdikjeden og i hver minste detalj av produktene våre. Vi mener at et bærekraftig selskap ikke bare er noe man er eller ikke er. Det er en kontinuerlig prosess der vi hele tiden optimaliserer virksomheten til det beste for menneskene, planeten og lønnsomheten.

Vi sier nei til overforbruk av dårlig arbeidsklær. Vi sier nei til kortsiktige gevinster, forhastede beslutninger, midlertidige løsninger og meningsløse quick-fix-løsninger. Vi sier ja til holdbare produkter, gode relasjoner og langvarige partnerskap. For oss er det den eneste bærekraftige veien fremover.

Telefonnummer:
+47 69 27 60 60
Faksnummer:
+47 69 27 60 90

Blåkläders hovedkontor

Box 188

1501 Moss

Opening Hours

Mandag-fredag 08:00-16:00

Besøksadresse

Solgaard Skog 110

1599 Moss

© 2023 Blåkläder AS/AB - forbeholdt alle rettigheter.